Opprettet 15. August 2015

MiriMoro

Når man har mye å gi

- Forside

Oppdatert: 29.05.16
Har hatt en lengsel etter å male egentlig i alle år, selv om det ble et par malestrøk som barn. Men da jeg endelig flyttet ut helt alene for første gang i Porsgrunn 2013 og bare skulle jobbe, fikk en venn av min mor nyss om denne lengselen og jeg fikk malesaker gratis av henne. Jeg begynte endelig malingen og etter første publisering på facebook ble responsen voldsom og jeg ble oppmuntret både av publikum og av Gud til å fortsette.

Ettersom jeg ikke har gått noe kurs og responsen bare har blitt sterkere og sterkere har jeg stor tro på at dette er Guds nådegave til meg for å synlig gjøre Guds Ord til folket. Så lenge jeg gjør dette, vil Gud love å forsørge meg med det jeg måtte trenge, for det er ingenting annet Gud vil enn at vi skal fortelle om han og vise hvem han er gjennom det vi gjør.
...........................................................................................................................................................................

Smakebit

Andre om Maleriene

Wow det var rett og slett ubeskrivelig!!👌😀
Tenk at du har laget de maleriene.
Han har virkelig gitt deg kunstneriske evner.
Christian - 29.mai 2016

Fyyy det var fint, det fikk jeg lyst til å ha på rommet mitt

Marielle - 16. august 2013

 Det ble så fint, tidenes beste julegave :D

Christina  - 2. januar 2014

 Oi, er det sant, er du virkelig så flink!

Pappa - 5. februar 2013
 Du er utrolig flink! Rikt velsigna med talenter.

Ruth - 17. juni 2015

 Åja!! Først nå så jeg at det var et maleri! Tenkte du kanskje dreiv med Layers i Photoshop, men da var jeg bare blind og teit :P Good job!

Simon  - 10. oktober 2013
Gjerne gi respons for min kunst