Opprettet 15. August 2015

MiriMoro

Når man har mye å gi

- Karriere

Oppdatert 07.juni.16
Her vil jeg fortelle litt mer om tidligere jobb erfaring, nåtidens jobb og fremtidig drømme jobb.
...........................................................................................................................................................................

Nåtid og fremtidige tanker

Vaskedame Hjem og Industri Renhold
(juni 2015-)

Kusina mi er sjef i et vaskefirma. Jeg søkte sommer jobb og siden har jeg vært masse vikariat. Nylig fått bekreftet at jeg tar over en med barnepermisjon så jeg har fast i over et år. Jeg trivdes veldig fordi det er veldig selvstendig, jeg får psykisk hvile, kan ta pause og lunsj når jeg vil og av og til velger jeg når jeg vil starte og drar når jeg er ferdig. Godt betalt og er ikke avhengige av andre. Er jeg i dårlig form går det bare ut over meg selv, så her kan jeg ta hensyn til meg selv så lenge jobben blir gjort. God mosjon og jeg kan høre på musikk hele veien. Fri kvelder og helger.
Støttekontakt
(18.februar.2016-)

Gjennom jobben som vaskedame møter jeg mange mennesker jeg kommer i kontakt med, og en gang ble jeg kjent med en ung dame i 30 åra som begynte tidlig å lufte tanker om meg som støttekontakt. Jeg fikk interessen, og så var det gjort. Nå jobber jeg en kveld i uka som støttekontakt med masse variert aktevitet. Kino, teater, ut og spise, osv =)
Barnevakt
(02.mai.2016-)

Etter å ha jobbet i Eplehagen barnehage i 2014, var det et ivrig barn som ville være mer med meg, faren spurte en dag om jeg ville være barnevakt. Men tok 2 år før det faktisk ble noe av. På grunn 3mnd tur til hjemlandet har de sagt fra seg barnehage plassen i våres, så da er jeg hos dem i stedet 3 dager i uka frem til høsten. 3 timer pr dag med lek og lære. Høsten ønskes det og at jeg kjører og henter ungene i barnehage og skole.

Drøm

Musiker

Jeg drømmer om å ha karriere innenfor musikken, dette er noe jeg jobber med på fritiden. Jeg tar tiden til hjelp og ser om det skjer noe etter hvert. Har fullført tilsammen 16 sanger med kristne budskap jeg har troa på og som jeg jobber med samt utvikler mot noe større.
...........................................................................................................................................................................

Tidligere jobb erfaringer

50 % Vikariat i Eplehagen Barnehage
(des 2013 - mars 2014)

En skulle opperere i armen, så jeg fikk fort jobb gjennom IS vikariat byrå og jeg fikk være der en god stund med 3-åringene. Det var en herlig opplevelse. Men også mye å ha oppmerksomheten rettet på og en viktig kommunikasjons del. Så det kunne slite meg litt ut psykisk og det var tidlig arbeid hver dag. Men flotte barn og gode kollegaer.
Canal Digital Kundeservise
(mars-okt 2013)


De hadde fått en sørgelig beskjed om at de skulle legges ned. Dermed trengte de flere vikariater når de faste begynte å slutte på grunn av nye jobber. Når vi vikariater kom inn fikk vi en veldig gøy opplevelse i og med at de gjorde det de kunne for å holde fast på oss frem til de la ned hele arbeidsplassen i desember. Jeg mistet dermed min plass i oktober, men fikk en fantastisk jobb opplevelse med flotte kolegaer, tema uker, overaskelser og kundesamtaler, ikke minst alt vi lærte. Kunder ringte inn for hjelp av dekoder, faktura, modem og diverse både unge og gamle. Ellers fikk jeg mye glede av gode arbeidskolegaer.

Medarbeider Kiwi

(feb 2012 - jan 2013)


Fikk praksis plass på Kiwi gjennom nav. Veldig variert, stressende, og i god kontakt med mennesker. Både moro og slitsomt. Fikk skryt for min gode immøtekommende glade vesen, men fort for slitsomt for psyken min. Men god opplevelse og erfaring.


Vaskedame Skien Kommune

(Januar 2012)

Jeg jobbet i en måned vikarait gjennom Skien Kommune. Vasket på skoler på Sneltvedt og Gjerpen. Litt slitsomt å opp 5 om morgenen og rekke å være ferdig til skolene startet. Men samtidig var det ikke så aller verst. Fikk blant annet et godt gjensyn med barneskolen min som omsider er lagt ned.

Hjelpepleier på Haugsåsen
(sommervikariat 2010)
Bokollektiv for demente.
Veldig interessant og spennende å jobbe med mennesker på denne måten, å kunne være med de eldste mot livets slutt.