Opprettet 15. August 2015

MiriMoro

Når man har mye å gi

- PCOS - Victoria Backham

Oppdatert 02.april.16
Victoria Backham.... og meg.... -  19.03.2012 kl.17:30

Victoria Backham har samme syndrom som meg. Og det syntes i handlingen hennes her på denne nyheten dere kanskje alt har fått med dere, (står lengre nede på dette innlegget). PCOS er en hormonforstyrrelses sykdom for kvinner. Viss vi da spiser mat som forstyrrer hormonene gir det utslag for symptomene. Her står det at Victoria blant annet spiser nøtter og bær til frokost. Ja det er noe av det sunneste. Bær er faktisk sunnere enn frukt og hvert fall rot grønnsakene.


Klart denne stjernen ikke vil ha et kvisetryne og miste hår. Det oppstår nemlig om man spiser usunt og ikke får i seg nok næring slik at håret holder seg på plass. Man går også fortere opp i vekt og står om syndromet at man bør trene daglig. Victoria gjør det helt rette for å hindre vektøkningen og andre diverse symptomer som kan gi faresignaler. Men det er bare dumt hun glemmer å spise og ikke tenker på den sunne formen man bør ha! Klart det er hektisk og slitsomt med å skulle lage til seg riktig mat til alle måltider hver dag! Jeg sliter til hverdags for å få i meg de riktige næringene jeg skal ha. Dvs unngå Mel, Gluten, Melk, Sukker, Karbohydrater, Ferdiglagd og innbakt mat... Ikke lett nei. Og vips reagerer kroppen min i det jeg spiste noe med feil innhold. Men jeg er langt i fra lige god som henne til å trene! Er nok derfor jeg er sliten om dagen, ja man blir fortere sliten og trøtt om man ikke trener.


Jeg er heldigvis ikke noe kles designer da ;D... for da slipper jeg å ha press til å passe inn i små klær! Jeg har opplevd å være REDD for mat =S klart man er redd mat da om man må ha en spesiell form på noe! Men jeg er redd for mye mat fordi jeg ikke ennå er klar over hvordan jeg reagerer til hver minste ingrediens (irritabel tarm + kvisetryne) og hvor fort jeg faktisk legger på meg.


JEG MÅ SPISE MYE MAT JEG!!! Jeg er så høy, at kroppen min trenger mer næring enn andre... den er litt vrien =P Men så lenge jeg spiser sunnt så er det vel greit. Jeg har fordel ved å være høy da ;D for jeg slipper å se feit ut av at jeg har flere deler i kroppen som blir fylt =P Men vanskelig å holde seg unna godbiter til en sulten mage!

.....................................................................................................................................................................
Kanskje ikke alle vet, men Victoria var med i en kjent pop musikk gruppe Spice Girls som var veldig populært på 90 tallet gjennom barneskole tiden min. Rart nok ble jeg alltid valgt til å spille Voctoria hver gang vi skulle liksom opptre som dem. Men de er splittet nå og gjør hvert sitt.. men hu er også gift med kjente David Backham som er fotballspiller
.....................................................................................................................................................................

Utmagret av stresset

Victoria Beckhams hektiske timeplan gjør at hun nesten ikke har tid til å spise. Den allerede tynne stjernen har dermed gått enda mer ned i vekt.

Det tok ikke lang tid før Victoria Beckham (37) var kvitt de ekstra kiloene hun la på seg da hun gikk gravid med datteren Harper, som nå er åtte måneder gammel.

Sliten og dratt

Bare uker etter at hun fødte i fjor sommer, var hun tilbake til sin normale størrelse 34.

Men den siste tiden ser det ut til at hun har gått enda mer ned i vekt.

Nye bilder av David Beckhams kone avslører syltynne legger og overarmer, i tillegg til at hun ser både sliten og dratt ut i ansiktet.

Hun ser rett og slett tynnere ut enn noen gang.

Nøtter og bær

Firebarnsmoren gjør sitt ytterste for å sjonglere jobben som designer med mammarollen, og dette skal være grunnen til det nye vekttapet.


- "Jeg har nesten ikke tid til å spise," skal hun ha fortalt venner, ifølge det britiske bladet Closer.

En kilde forteller magasinet at Victoria overlever på ekstremt lite mat om dagen.


- "Hun klarer seg med bare en håndfull nøtter og bær til frokost, deretter dampet fisk til middag."


Stjernen er dessuten svært kresen på hva hun putter i seg. (ja der ser dere.. forstår godt hu er kresen)


- "Hun er opptatt av at alt hun spiser er næringsrikt, fordi hun er fast bestemt på å holde huden og håret sitt i best mulig stand," sier kilden.

Inn i egne klær

I tillegg til det sparsomme kostholdet følger hun også et strengt treningsregime. Hun trener seks ganger i uken, der hun løper 10 kilometer hver dag og trener pilates i tillegg.


Victoria ønsker å se så bra ut som overhodet mulig når hun viser seg offentlig.

- "Hun legger ekstra press på seg selv for å se bra ut i sitt eget design," forteller kilden.

Kilde: http://www.klikk.no/produkthjemmesider/herogna/article746933.ece