Opprettet 15. August 2015

MiriMoro

Når man har mye å gi

- Sangtekst - Kladd - Grow

Oppdatert: 05.nov.15
Her vil jeg legge mine tanker og titler om nye sanger jeg ønsker å lage.
...........................................................................................................................................................................

See You Grow My Beauty

Sliter litt med å finne tittel på sangen. Men brenner om å lage en sang av de to herligste navn-søstrene jeg har møtt. Første var i Peru 2009, første jeg hilste på Mirian... en av barna jeg fikk brann for. Og hvor fælt det var å tenke på å ikke kunne kanskje se henne igjen, og hvordan jeg gjerne ville vært med å se henne vokse opp.
Samme en annen jeg møtte da jeg jobbet i barnehage. Maryam. Hvor tilknyttet hun ble til meg og jeg følte meg litt knust av å tenke på at jeg kanskje ikke ville se hu mer etter å slutte å jobbe der. Hvor sterke disse to er, hva slags budskap jeg gjerne ville delt med dem, men at jeg måtte vente til de vokser opp og forstår det litt mer. Hvilken kjemper de er, og hvor vakre og verdifulle de er. En sang jeg tenkte jeg ville skrive anngående ønske å se dem igjen og se dem vokse opp, å stå ved demmes side. Like så i går (11.sept.15) fikk jeg endelig svar på oppsporingen min, snart vil jeg treffe Maryam igjen, men vil absolutt lage en sang om DAGENS brann med en lengtende hjerte.